Aktiviteter på UFL

UFL Roskilde byder på masser af samvær, hygge, gode grin og de bedste venskaber. 

Der er rigtig mange forskellige aktiviteter i årets løb i vores klub. Der er almindelige klubaftener som vi alle synes er rigtig hyggelige, her får vi mange grin, vender vores bekymringer med hinanden, laver en impulsiv billardturnering og meget andet.  

Andre aftener har vi planlagte aktiviteter – ture ud af huset til fx Rockmusset Ragnarock, bowling, går på havnen og spiser is, går på musikstedet Gimle, besøger politi- eller brandstationen, spillet rundbold eller hører musik. 

Vi har temaaftener, hvor vi bl.a. snakker om venskaber, seksualitet, identitetstyveri, har besøg af politiet og meget andet. Vi har filmaftener, biografture og spilleaftener – holder fester i klubben, hvor nogle gange inviterer vi andre UFL-klubber med. 

Vi har været på tur og overnatning i København, en fantastisk oplevelse, vi gerne vil have flere af. 

Hvert år deltager nogle af vi unge også på Uddannelsesmessen i Roskilde Kongrescenter, her fortæller vi andre unge om vores klubtilbud, ligesom vi også tager med ud på de lokale undervisningsinstitutioner og fortæller, at vi eksisterer. I sommers var vores ungeformand også med på Folkemødet på Bornholm. 

Vi unge ses også uden for klubbens regi, nogle af os tager på Dansebar, et diskotek hvor der kun kommer mennesker med særlige behov 4 gange om året i Roskilde. Vi tager i Byparken og hører musik til sommerkoncerterne og vi inviterer til hygge og fest hos hinanden i weekenderne. 

Vi tager også til bestyrelsesweekend med de andre UFL klubber hvert år i Vingsted, ligesom vi er med på Landsmødet i Dalum hvert år. Det er utroligt hyggeligt at møde unge fra andre UFL klubber rundt om i Danmark, og vi får de bedste venskaber på tværs af landet. 

Endelig ønsker vi at være med til at fortælle om og sætte fokus på de vilkår og vanskeligheder, der er ved at være ung med særlige behov. Vi ønsker at fortælle at det er vigtigt og værdifuldt at skabe og have et inspirerende og stærkt fællesskab som ung, det kan man få i en klub som vores.

Vi står klar til at hjælpe

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse